Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook

Shko poshtë

Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook   Empty Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook

Mesazh nga Juѕт٠ Tue May 24, 2011 10:27 pm

Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook   F.0523175313757_m

Me 18 maj Breitling ka lansuar votimin në garën për foton më të mirë përmes webfaqes sociale Facebook.
Fotoja më e mire, që zgjedhet përmes numrit më të madh të votave si dhe nga juria e Breitling, e cila përbëhet nga të famshmit Theodore Schneider, John Travolta, Brian Jones, Jacques Bothelin, Katsuhiko Tokunaga dhe Tony Velocci, fiton një bursë trajnimi për pilot me aeroplan me një motor në vlerë prej afro 18.000 dollarësh amerikan.

Piloti kosovar konkuron për bursë fluturimi përmes Facebook   FotoAir2

Ndër pretendentët kryesor për të fituar bursën e fluturimit është edhe një pilot shqiptar nga Kosova. 22 vjeçari Veton Breznica është piloti i parë i aeroplanëve pa motor (Glider Pilot) nga Kosova, i trajnuar me Kadetët Ajror të Forcës Ajrore Mbretërore të Britanisë së Madhe, që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës.

Tani, për të fituar këtë bursë përmes Facebook Vetoni ka nevojë për sa më shumë vota për pesë fotot e tij konkurruese.
Andaj, ta votojmë dhe ta ndihmojmë atë të fitojë këtë bursë dhe të mburremi me pilotin tonë! E gjitha që duhet të bëni është të ndani pakëz kohë nga jeta juaj dhe të votoni përmes këtyre 4 hapave:

1. Like këtë faqe: https://www.facebook.com/Breitling
2. Klikoni linkun: http://www.breitling.com/contest/vote.php?u=100001664739601
3. Klikoni Allow.
4. VOTE NOW për pesë fotot e Veton Breznicës.

Në vitin 2009 Veton Breznica u shpall kampion botëror virtual i Red Bull Air Race World Series. /
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi