Lëngu i trashë i mollës është më i shëndoshë
:: Mjeksia :: Ushqimi dhe Dieta
Faqja 1 e 1
Lëngu i trashë i mollës është katër herë më i shëndoshë se lëngu i kthjellët, si dhe ndihmon në parandalimin e kancerit dhe të sëmundjeve të zemrës.
Shumë adhurues të lëngut të mollës kryesisht konsiderojnë se lëngu i kthjellët është më i pastër dhe më i shëndoshë.
Porse është dëshmuar se lëngjet që përmbajnë edhe mishin e mollës, kanë më shumë përbërës që e zvogëlojnë rrezikun nga kanceri, thuhet në zbulimin e hulumtuesve nga Fakulteti i Bujqësisë në Wroclaw të Polonisë.
Pema përmban polifenole e antioksidues të cilët mund të shkatërrojnë kimikatet në organizëm, që i dëmtojnë qelizat në trup.
Lëngu i trashë i mollës është katër herë më i shëndoshë se lëngu i kthjellët, si dhe ndihmon në parandalimin e kancerit dhe të sëmundjeve të zemrës.
Shumë adhurues të lëngut të mollës kryesisht konsiderojnë se lëngu i kthjellët është më i pastër dhe më i shëndoshë.
Porse është dëshmuar se lëngjet që përmbajnë edhe mishin e mollës, kanë më shumë përbërës që e zvogëlojnë rrezikun nga kanceri, thuhet në zbulimin e hulumtuesve nga Fakulteti i Bujqësisë në Wroclaw të Polonisë.
Pema përmban polifenole e antioksidues të cilët mund të shkatërrojnë kimikatet në organizëm, që i dëmtojnë qelizat në trup.
Similar topics
» Lëngu i rrushit forcon imunitetin
» Lëngu 100% natyral nuk rrit peshën e fëmijëve
» Njerëzit e trashë kërcënojnë civilizimin
» Ushqimi i shëndoshë për një grua të bukur dhe të shëndetshme
» Ushqimet e domosdoshme për një lëkurë të bukur e të shëndoshë
» Lëngu 100% natyral nuk rrit peshën e fëmijëve
» Njerëzit e trashë kërcënojnë civilizimin
» Ushqimi i shëndoshë për një grua të bukur dhe të shëndetshme
» Ushqimet e domosdoshme për një lëkurë të bukur e të shëndoshë
:: Mjeksia :: Ushqimi dhe Dieta
Faqja 1 e 1