A mundet gjyshja juaj të vallëzojë kështu?(Video)
2 posters
Faqja 1 e 1
A mundet gjyshja juaj të vallëzojë kështu?(Video)
Edhe pse nuk jemi mësuar në pamje të tilla të gjysheve duke vallëzuar nën ritmet e Michael Jacksonit, në Kinë kohët e fundit fenomeni i “hip-hop” gjysheve ka filluar të përhapet. Persona gjithnjë e më në moshë po shkojnë nëpër qendra rekreacioni për të mësuar vallëzimin me muzikën e popullarizuar.
Bai Shuying lëvizjet e saj megjithatë i mësoi vetë, ndërsa filloi të vallëzojë kohë më parë pasi kishte blerë një video rekorder. Në pyetjen pse vendosi të vallëzojë me muzikë të Michael Jacksonit, ajo u përgjigj se “ai është i mrekullueshëm, inspirues dhe i papërsëritshëm”.
Pse kjo gjyshe u duartrokit gjatë nga publiku dhe mori votat e jurisë, mund ta shihni në video.
Bai Shuying lëvizjet e saj megjithatë i mësoi vetë, ndërsa filloi të vallëzojë kohë më parë pasi kishte blerë një video rekorder. Në pyetjen pse vendosi të vallëzojë me muzikë të Michael Jacksonit, ajo u përgjigj se “ai është i mrekullueshëm, inspirues dhe i papërsëritshëm”.
Pse kjo gjyshe u duartrokit gjatë nga publiku dhe mori votat e jurisë, mund ta shihni në video.
Re: A mundet gjyshja juaj të vallëzojë kështu?(Video)
nuk besoj se kish mund gjyshja ime te vallzoj keshtu
Albi- Anëtarë i ri
Similar topics
» A keni dëshirë ta ndalni autobusin kështu?(Video)
» Gjyshja (61 vjeçare) lindi nipin e saj
» Narko-Gjyshja
» Kush mundet ta kryej kete lojë?
» Facebook gjyshja festoi ditëlindjen e 105
» Gjyshja (61 vjeçare) lindi nipin e saj
» Narko-Gjyshja
» Kush mundet ta kryej kete lojë?
» Facebook gjyshja festoi ditëlindjen e 105
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi