Greta, Ingriti dhe Rozana cmendin publikun
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Greta, Ingriti dhe Rozana cmendin publikun
Janë të tria këngëtare shumë të dashura për skenat shqiptare. Vërtetimin për këtë që pohuam pak më parë e kemi marrë pikërisht gjatë fundjavës së shkuar, kur të tria këngëtaret kanë pasur koncerte në kryeqytet. E para që e çeli siparin e koncerteve gjatë javës që shkoi, ishte Ingrit Gjoni, e cila me pamjen e saj prej barbie e me këngët hite, arriti të fitonte duartrokitjet e gjata të publikut gjatë të premtes në mbrëmje. Greta Koçi, këngëtarja e njohur tanimë për performancat e saj ‘live’ ka korrur gjatë javës së shkuar shumë sukses me koncertin e saj. Ndonëse lokali ku këndonte nuk ishte në një zonë të mbipopulluar, Greta ia doli ta mbipopullonte klubin… Me zërin e saj, ajo këndoi ritme të të gjitha trevave. Sakaq Rozana Radi, këngëtarja e suksesshme, e njohur për dashamirësinë që ka fituar në publik ka kënduar të shtunën e shkuar në një karaoke të tejmbushur me njerëz, të cilët përveçse këndonin e kërcenin bashkë me Rozanën, u argëtuan pa masë edhe me numrat që kjo e fundit kishte përgatitur enkas për ta.
Similar topics
» Rozana dhe Greta mashtrojnë njëra-tjetrën
» Ingriti për relaks me Stinen
» Leonora me një befasi për publikun
» Kilometrat e Greta Stanices
» Buci: Edhe në ‘Vip Shpija’ do të jap më të mirën për publikun
» Ingriti për relaks me Stinen
» Leonora me një befasi për publikun
» Kilometrat e Greta Stanices
» Buci: Edhe në ‘Vip Shpija’ do të jap më të mirën për publikun
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1