Barti margaritarin në vesh mbi 40 vjet
Faqja 1 e 1
Barti margaritarin në vesh mbi 40 vjet
Calvin Wright shkoi në spital në Athens të shtetit Gjeorgjia në SHBA për shkak të bronkitit, ndërsa mjekët ia nxorën një margaritar nga veshi.
Margaritarin të cilin motra medicinale ia gjeti në veshin e djathtë zotit Wright, aty ishte futur para 41 vitesh kur ai dhe motra e tij kishin mbetur në shtëpi vetëm me kujdestaren. Motra e tij kishte këputur një qafore me margaritarë, ndërsa Calvin Wright kishte futur margaritarin në vesh.
Menjëherë pasi prindërit kishin kuptuar çfarë kishte ndodhur me qaforen kishin shkuar te mjeku, i cili Calvinit ia kishte hequr një margaritar, ndërsa tjetri, për të cilin askush nuk e dinte, mbeti në veshin e djathtë deri para një muaji. E tëra që kujton Calvin janë lëpiskat e gjelbra që ia kishte dhënë mjeku për tu qetësuar.
Wright gjithmonë kishte menduar se nuk dëgjonte mirë me njërin vesh pasi bërtiste më shumë kur fliste, por tash e di arsyen. Kurrë nuk ka pasur kurrfarë probleme shëndetësore për shkak të këtij margaritari dhe prej se ka pastruar të dy veshët më nuk flet me zë të lartë.
Similar topics
» Përdoruesja më e moshuar e Facebookut ka 103 vjet
» Hajnia nuk njeh moshë as gjini, aktive edhe me 85 vjet
» Pesë vjet për të lënë duhanin!
» Pata dhe demi të pandarë që dhjetë vjet
» Kinezi jetoi katër vjet me thikë në kokë
» Hajnia nuk njeh moshë as gjini, aktive edhe me 85 vjet
» Pesë vjet për të lënë duhanin!
» Pata dhe demi të pandarë që dhjetë vjet
» Kinezi jetoi katër vjet me thikë në kokë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: