Premtimi, këngëtar i ri në skenën muzikore (video)
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Premtimi, këngëtar i ri në skenën muzikore (video)
Premtim Ibrahimi, i cili për herë të parë u shfaq në skenën muzikore në vitin 2011, nuk ka të ndalur me punën dhe angazhimin e tij rreth muzikës.
Ai tashmë ka publikuar edhe një këngë të re "I yt mall", këngë kjo e cila është mirëpritur nga publiku. Premtimi thotë se së shpejti do të shfaqet edhe me dy këngë të reja të cilat janë në fazën e përfundimit. Gjithashtu do të publikojë edhe albumin e tij të parë, i cili përfshinë nënë këngë. “Falë bashkëpunimit tim të ndërsjellët me producentin e këngëve të mia, unë arrita të realizoj këngët e para që disa prej tyre u përfshin edhe në albumin ‘Summer 2011’”. “Unë frymëzohem duke kënduar shqip, ndërsa publiku është ai për të cilin do të jap maksimumin tim gjithmonë, andaj shpresoj që këngët e mia të mirëpriten nga të gjithë”, u shpreh Premtimi.
Ai thotë se ky është vetëm fillimi pasi shpreson të vazhdojë edhe më tutje dhe “gjithmonë falë fuqisë së Zotit dhe përkrahjes së njerëzve” rreth tij.
Së shpejti Premtimi do të vijë me dy klipe të reja “8me2” dhe “Edhe sonte”.
Ai tashmë ka publikuar edhe një këngë të re "I yt mall", këngë kjo e cila është mirëpritur nga publiku. Premtimi thotë se së shpejti do të shfaqet edhe me dy këngë të reja të cilat janë në fazën e përfundimit. Gjithashtu do të publikojë edhe albumin e tij të parë, i cili përfshinë nënë këngë. “Falë bashkëpunimit tim të ndërsjellët me producentin e këngëve të mia, unë arrita të realizoj këngët e para që disa prej tyre u përfshin edhe në albumin ‘Summer 2011’”. “Unë frymëzohem duke kënduar shqip, ndërsa publiku është ai për të cilin do të jap maksimumin tim gjithmonë, andaj shpresoj që këngët e mia të mirëpriten nga të gjithë”, u shpreh Premtimi.
Ai thotë se ky është vetëm fillimi pasi shpreson të vazhdojë edhe më tutje dhe “gjithmonë falë fuqisë së Zotit dhe përkrahjes së njerëzve” rreth tij.
Së shpejti Premtimi do të vijë me dy klipe të reja “8me2” dhe “Edhe sonte”.
Similar topics
» Bertani fillon karrierën si këngëtar në Turqi
» Mihrija së shpejti me projekte të reja muzikore
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
» Ah kjo politika! (Video)
» Maçoku “Jo, jo, jo...”! (Video)
» Mihrija së shpejti me projekte të reja muzikore
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
» Ah kjo politika! (Video)
» Maçoku “Jo, jo, jo...”! (Video)
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi