Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Detektivi më i shkurtë në botë   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Detektivi më i shkurtë në botë   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Detektivi më i shkurtë në botë

Shko poshtë

Detektivi më i shkurtë në botë   Empty Detektivi më i shkurtë në botë

Mesazh nga Juѕт٠ Fri May 20, 2011 6:01 pm

Detektivi më i shkurtë në botë   F.0520092103819_m

Ryan Berger (34 vjeçar) nga SHBA-të është i gjatë vetëm 96 centimetra, por gjendja e tij shëndetësore nuk e ndalon që të ruajë rendin në qytetin Santa Ana në Kaliforni.
Burri vuan nga një deformim i rrallë gjenetik dhe për këtë arsye ka mbetur shumë i shkurtë ndërsa lëvizë me ndihmën e karriges për invalidë. Përkundër vështirësive, Ryan vendosi të ndjekë hapat e të atit dhe të bëhet detektiv.

Edhe pse ai vetë s’mund t’i kapë kriminelët, punët tjera të detektivit i bën pa problem. Ryan pas arrestimit merr në pyetje të dyshuarit dhe dëshmon në gjykatë, shkruan ABC.

Shefi i tij Troy Gudry tha se Ryan “mund t’i kryejë të gjitha punët që i kryejnë edhe detektivët tjerë, të cilët nuk kanë probleme shëndetësore”.

Marr nga: Telegrafi
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi