Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Superheroi nga Argjentina  User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Superheroi nga Argjentina  User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Superheroi nga Argjentina

Shko poshtë

Superheroi nga Argjentina  Empty Superheroi nga Argjentina

Mesazh nga Juѕт٠ Thu May 19, 2011 4:24 pm

Superheroi nga Argjentina  F.0519115241399_m

“Luftoj kundër padrejtësive. Jam superheroi i parë prej gjaku e mishi. Qëllimi im është që të gjithë ne të bëhemi njerëz më të mirë dhe të kujdesemi më shumë për njëri-tjetrin. Për këtë po luftoj”, thotë Menganno, superheroi lokal nga qyteti Lanusa i Argjentinës, i cili sillet vërdallë me motoçikletën e tij dhe ndihmon qytetarët.

Menganno nuk kërkon famë, bile edhe ashtu zgjodhi edhe emrin e tij prej heroi–në përkthim nga gjuha spanjolle do të thotë “kushdoqoftë”.

Identiteti i vërtetë i këtij superheroi, i adhuruar nga bashkëqytetarët e tij, dihet vetëm nga bashkëshortja dhe dy djemtë, të cilët siç thotë ai, i ndihmojnë që të mbetet anonim.
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi