Pata që ndjek qenin “si qen” (Video)
Faqja 1 e 1
Pata që ndjek qenin “si qen” (Video)
Një patë simpatike në filmin më të ri në YouTube menjëherë iu përshtat ambientit të ri dhe u nis në aventurën e saj për tu njohur me banorët lokalë. Por qenit me të cilin dëshiroi të njoftohej shihet qartë se nuk i pëlqeu kjo ide fare.
Ndoshta jo të gjithë kafshët mund të jenë shokë. Por çifti i fundit që nuk e bëjnë kurrsesi me njëri tjetrin janë pata dhe qeni – e sidomos kur qeni është ai i cili i frikësohet patës.
A flitet këtu për ndonjë traumë të mëhershme ose pata thjeshtë nga afër duket e frikshme, kjo mbetet mister, por qeni tërë kohën përpiqet të ikë prej patës së vogël e cila vrapon pas tij. Kushedi se çfarë do të kishte ndodhur sikur të ishte një patë më e madhe!
Ndoshta jo të gjithë kafshët mund të jenë shokë. Por çifti i fundit që nuk e bëjnë kurrsesi me njëri tjetrin janë pata dhe qeni – e sidomos kur qeni është ai i cili i frikësohet patës.
A flitet këtu për ndonjë traumë të mëhershme ose pata thjeshtë nga afër duket e frikshme, kjo mbetet mister, por qeni tërë kohën përpiqet të ikë prej patës së vogël e cila vrapon pas tij. Kushedi se çfarë do të kishte ndodhur sikur të ishte një patë më e madhe!
Similar topics
» Kurrë mos e prekni qenin derisa ushqehet! (video)
» Pata me tri këmbë dhe katër gishta
» Pata dhe demi të pandarë që dhjetë vjet
» Pata Maria e dashuruar marrëzisht në pensionistin Dominic
» Dëgjojeni qenin i cili “flet”
» Pata me tri këmbë dhe katër gishta
» Pata dhe demi të pandarë që dhjetë vjet
» Pata Maria e dashuruar marrëzisht në pensionistin Dominic
» Dëgjojeni qenin i cili “flet”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi