Tuna e zhgënjyer nga Busta Rhymes
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Tuna e zhgënjyer nga Busta Rhymes
Altuna Sejdiu – Tuna, e cila performoi në koncertin e shumëpritur të reperit të famshëm Busta Rhymes në Prishtinë, është shprehur e pakënaqur me sjelljen që ai ka bërë, ndërsa ka zbritur në aeroportin e Kosovës. Nuk mjaftoi që shtyu dy herë brenda një kohe të shkurtër datat e koncerteve, por hitbërësi i “Break ya neck”, nuk ka përshëndetur askënd nga personat e pranishëm që e prisnin (mes së cilëve shumë media dhe fansa), sapo zbriti nga avioni rreth orës 15:00 të ditës së martë. Ai zbriti shkallët e avionit, duke folur në celular dhe me të hipur në autobusin që kishte ardhur enkas për ta marrë, vuri kufjet në vesh dhe nisi të dëgjonte muzikë, pa e vrarë mendjen fare për fansat e tij, që një natë më parë e kishin pritur me orë në koncertin, që nuk u realizua, për shkak se Busta kishte “ngecur” në aeroportin e Romës. “Edhe pse jam shumë e zhgënjyer nga sjellja joprofesionale e një ylli të madh siç është Busta Rhymes, sonte unë do të ndez skenën e këtij koncerti për fansat e muzikës sime”, kishte premtuar Tuna në profilin e saj para koncertit.
Tuna ishte në mesin e këngëtarëve shqiptar që nxehën atmosferën në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, para se të performonte reperi i famshëm.
Tuna ishte në mesin e këngëtarëve shqiptar që nxehën atmosferën në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, para se të performonte reperi i famshëm.
Similar topics
» Tuna, do të këndojë në koncertin e Busta Rhymes
» Busta Rhymes sonte në Prishtinë
» Zyrtare: Koncerti i Busta Rhymes më 25 prill
» Megjithatë, Busta Rhymes vjen në Kosovë!
» Tuna kopjon “The pretty reckless”
» Busta Rhymes sonte në Prishtinë
» Zyrtare: Koncerti i Busta Rhymes më 25 prill
» Megjithatë, Busta Rhymes vjen në Kosovë!
» Tuna kopjon “The pretty reckless”
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi