Macja me nofkën Tyson!
Faqja 1 e 1
Macja me nofkën Tyson!
Një mace simpatike ka marrë nofkën Tyson, pasi që e goditi, dhe pastaj e nokautoi një qen, që po i ndërhynte në pushim.
Macja po përgatitej të flinte, kur qeni iu afrua për të luajtur. Në fillim, macja tregoi një dozë të caktuar durimi, por kur nuk arriti t’ia binte me dije se nuk dëshironte të luante, por iu desh të përdorte metoda më të ashpra, dhe qeni përfundoi në tokë.
Macja Tyson u bë kështu sensacion në internet, pasi që e gjithë skena u publikua në televizionin japonez, ndërsa klipi i tij në YouTube është parë nga dhjetëra mijëra njerëz, transmeton Daily Mail.
Macja po përgatitej të flinte, kur qeni iu afrua për të luajtur. Në fillim, macja tregoi një dozë të caktuar durimi, por kur nuk arriti t’ia binte me dije se nuk dëshironte të luante, por iu desh të përdorte metoda më të ashpra, dhe qeni përfundoi në tokë.
Macja Tyson u bë kështu sensacion në internet, pasi që e gjithë skena u publikua në televizionin japonez, ndërsa klipi i tij në YouTube është parë nga dhjetëra mijëra njerëz, transmeton Daily Mail.
Similar topics
» Macja transport falas mbi breshkën!
» Macja mjaullin si Boeingu kur aterron
» Macja nuk duron t’ia prishin tymin e cigares (Video)
» Macja: Më fal axhi - a mos i pave do mace?; Tipi: Qe andej shkuan (Video)
» Macja mjaullin si Boeingu kur aterron
» Macja nuk duron t’ia prishin tymin e cigares (Video)
» Macja: Më fal axhi - a mos i pave do mace?; Tipi: Qe andej shkuan (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi