Në këtë sport mund të gaboni vetëm një herë!(Video)
Faqja 1 e 1
Në këtë sport mund të gaboni vetëm një herë!(Video)
Akterët e kësaj video të cilën ua sjellim merren me disciplinën më ekstreme të parashutizmit – Base Jump. Shumica pajtohen se për kërcimi nga platforma të ndryshme të cilat, për dallim nga aeroplani janë shumë më afër tokës, duhet pasur këllçe çeliku.
Shumica e kërcimeve në Base… zgjasin shkurt, gjithsej tetë sekonda dhe gjatë kësaj kohe të shkurtë duhet kërcyer, hapur parashutën, kujdesesh për pengesat (shkëmbinjtë) dhe për më shumë duhet të përjetosh kënaqësi.
Se për çfarë kërcimi bëhet fjalë, më së miri do tua demonstrojnë Base Jumper-ët e njohur Tom Erik Heimen dhe Jokke Sommer, të cilët ekipin televiziv e lanë pa frymë.
Shumica e kërcimeve në Base… zgjasin shkurt, gjithsej tetë sekonda dhe gjatë kësaj kohe të shkurtë duhet kërcyer, hapur parashutën, kujdesesh për pengesat (shkëmbinjtë) dhe për më shumë duhet të përjetosh kënaqësi.
Se për çfarë kërcimi bëhet fjalë, më së miri do tua demonstrojnë Base Jumper-ët e njohur Tom Erik Heimen dhe Jokke Sommer, të cilët ekipin televiziv e lanë pa frymë.
Similar topics
» Portretet e pabesueshme vetëm me laps (Video)
» Keni frikë nga lartësitë? Atëherë mos e shikoni këtë! (Video)
» Kërceu nga 11 metra lartësi në pishinën me vetëm 30 centimetra ujë (Video)
» Me 180 kilogramë mund t’i prekë faqet me këmbë (Video)
» Nuk e dëshironi këtë striptiz? Blijeni këtë hapësirë reklame!
» Keni frikë nga lartësitë? Atëherë mos e shikoni këtë! (Video)
» Kërceu nga 11 metra lartësi në pishinën me vetëm 30 centimetra ujë (Video)
» Me 180 kilogramë mund t’i prekë faqet me këmbë (Video)
» Nuk e dëshironi këtë striptiz? Blijeni këtë hapësirë reklame!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi