Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Rozana Radi do një mashkull të mirë në krah User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Rozana Radi do një mashkull të mirë në krah User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rozana Radi do një mashkull të mirë në krah

:: Te ndryshme :: V.I.P

Shko poshtë

Rozana Radi do një mashkull të mirë në krah Empty Rozana Radi do një mashkull të mirë në krah

Mesazh nga Juѕт٠ Fri Mar 25, 2011 12:01 pm

Rozana Radi është një femër që i ka provuar shume gjini artistike – aktore, këngëtare, prezantuese dhe autore e shquar tekstesh. Në të gjitha këto gjini arti ajo ka shprehur talentin e saj të rrallë. Nisur nga ky talent, ajo aktualisht është një ndër femrat më të njohura në Shqipëri. Ajo shënon vazhdimisht suksese në jetën profesionale, megjithatë nuk ka pasur akoma sukses në përzgjedhjen e një mashkulli, me te cilin do ta kalojë jetën. Në një interviste për mediet shqiptare, këngëtarja ka bërë të ditur se ëndrra që akoma nuk e ka realizuar është të ketë një mashkull të mirë në krah. E pyetur rreth cilësive që ai do të duhej të ketë, Rozana është: “’E para dhe më kryesorja është të më bëj të ndihem femër”.
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Te ndryshme :: V.I.P

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi