Familja Topalli e lumtur për çmimin e Luizit
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Familja Topalli e lumtur për çmimin e Luizit
Në natën finale të festivalit “Kënga Magjike” nuk mund të anashkalohej kurrsesi pa u vënë re edhe prezenca e kryeparlamentares Topalli me familjen e saj. Lidhja 5-vjeçare e vajzës së saj, Megit, me këngëtarin e talentuar Luiz Ejlli, ka qenë një arsye më shumë për të qenë prezente në këtë event.
Ne sot në “Bluetooth” do të sjellim 2 prej fotove ku shfaqen fëmijët e zonjës Topalli në sallën e Pallatit të Kongreseve. Në foton e parë, shikojmë Megin dhe të vëllain e saj, Gerin teksa bisedojnë.
Sipas hamendësimit tonë me siguri fëmijët e kryetares janë duke bërë komentin e ndonjërës prej këngëve konkurrente…
Ndërsa tek fotografia e dytë, që sigurisht është bërë pas ndarjes së çmimit të madh, shfaqen Luizi, Megi dhe Genari, tejet të buzëqeshur.
Shkak për këtë buzëqeshje është bërë me siguri çmimi i parë, për të cilin nuk janë gëzuar vetëm Luizidhe Megi, por edhe vëllai i saj Geri, e më teje gjithë familja Topalli. (Bluetooth)
Ne sot në “Bluetooth” do të sjellim 2 prej fotove ku shfaqen fëmijët e zonjës Topalli në sallën e Pallatit të Kongreseve. Në foton e parë, shikojmë Megin dhe të vëllain e saj, Gerin teksa bisedojnë.
Sipas hamendësimit tonë me siguri fëmijët e kryetares janë duke bërë komentin e ndonjërës prej këngëve konkurrente…
Ndërsa tek fotografia e dytë, që sigurisht është bërë pas ndarjes së çmimit të madh, shfaqen Luizi, Megi dhe Genari, tejet të buzëqeshur.
Shkak për këtë buzëqeshje është bërë me siguri çmimi i parë, për të cilin nuk janë gëzuar vetëm Luizidhe Megi, por edhe vëllai i saj Geri, e më teje gjithë familja Topalli. (Bluetooth)
Similar topics
» Familja me një anëtar të ri
» Makrobiotika - Mënyrë për jetë të shëndoshë dhe të lumtur
» Edita fiton çmimin “Diva Award 2011”
» Luan Jaha i angazhuar edhe pas serialit “Familja Moderne”
» Makrobiotika - Mënyrë për jetë të shëndoshë dhe të lumtur
» Edita fiton çmimin “Diva Award 2011”
» Luan Jaha i angazhuar edhe pas serialit “Familja Moderne”
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi