Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Kënga e re e Unikkatilit më 5 qershor   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Kënga e re e Unikkatilit më 5 qershor   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kënga e re e Unikkatilit më 5 qershor

:: Te ndryshme :: V.I.P

Shko poshtë

Kënga e re e Unikkatilit më 5 qershor   Empty Kënga e re e Unikkatilit më 5 qershor

Mesazh nga Juѕт٠ Thu May 31, 2012 10:15 pm

Një prej reperëve më të njohur shqiptar, Unikkatili, do të lansojë këngën e tij të re disa ditë më vonë se që kishte paralajmëruar në të vërtetë. Bashkëpunimi i ri me Presionin do të lansohet më 5 qershor e jo siç ishte paralajmëruar për në fund të muajit maj. Kjo sipas menaxhmentit të Viktorit ka ndodhur për shkak të disa telasheve në miksim të këngës. Kjo do të jetë kënga e parë e Unikkatilit pas hitit të lansuar me Klepton në fund të vitit të kaluar, teksa reperi i ‘labelit’ TBA është duke u bërë gati për koncertin e tij në kuadër të PowowFest më 15 korrik.
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Te ndryshme :: V.I.P

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi