Capital T dhe 2po2 së shpejti me "As Gucci as Louis"
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Capital T dhe 2po2 së shpejti me "As Gucci as Louis"
Capital T dhe 2po2 janë bërë sërish bashkë dhe së shpejti do të sjellin këngën e radhës.
"As Gucci as Louis” titullohet kënga më e re e dy reperëve, këngë e cila do të shoqërohet edhe me videoklip. “Authentic” është produksioni më i ri i krijuar nga 2po2 dhe Capital T, i cili edhe do të përkujdeset për klipin e kësaj kënge. Videoklipi i saj është xhiruar në “Menthon st Bernard”, i cili gjendet mes Francës dhe Zvicrës. Kënga “As Gucci as Louis” është këngë e albumit “KAPO” i Capital T, i cili album pritet të lansohet së shpejti. Në këtë album pritet të ketë shumë bashkëpunime dhe befasi për adhuriesit e Captial T.
"As Gucci as Louis” titullohet kënga më e re e dy reperëve, këngë e cila do të shoqërohet edhe me videoklip. “Authentic” është produksioni më i ri i krijuar nga 2po2 dhe Capital T, i cili edhe do të përkujdeset për klipin e kësaj kënge. Videoklipi i saj është xhiruar në “Menthon st Bernard”, i cili gjendet mes Francës dhe Zvicrës. Kënga “As Gucci as Louis” është këngë e albumit “KAPO” i Capital T, i cili album pritet të lansohet së shpejti. Në këtë album pritet të ketë shumë bashkëpunime dhe befasi për adhuriesit e Captial T.
Similar topics
» Real 1 dhe DJ Blunt bashkëpunim me 2po2 dhe Capital T
» Në qershor del në shitje albumi i 2po2
» 2po2 realizon klip në Monako
» 2po2 dhe Gold AG realizojnë këngën “Falem ty”
» “2po2” sjell albumin e parë solo, “Authentic”
» Në qershor del në shitje albumi i 2po2
» 2po2 realizon klip në Monako
» 2po2 dhe Gold AG realizojnë këngën “Falem ty”
» “2po2” sjell albumin e parë solo, “Authentic”
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1