Ulliri per ereksion me te mire dhe me te gjate
:: Mjeksia :: Lajmet Mjeksore
Faqja 1 e 1
Një studim më i ri ka treguar se meshkujt të cilët fusin në organizëm sasi më të madhe të yndyrave të mira, kanë epsh më ta fuqishëm seksual.
Ulliri dhe vaji i ullirit dukshëm mund ta përmirësojnë raportin mes yndyrave të mira dhe të këqija në gjak, dhe kështu në mënyrë parandaluese do të ndikojnë në fortësinë e venave dhe do të bëjnë që qarkullimi të jetë i mirë.
Përveç se do të ndikojë pozitivisht në ereksion, vaji i ullirit zvogëlon edhe rrezikun për sëmundjet e zemrës. Për ereksion më të mirë dhe të gjatë, po ashtu, ndihmojnë edhe kikirikët dhe avokado.
Ndërkaq, nëse e keni patjetër të pini alkool, le të jetë martini me ullinj…
Një studim më i ri ka treguar se meshkujt të cilët fusin në organizëm sasi më të madhe të yndyrave të mira, kanë epsh më ta fuqishëm seksual.
Ulliri dhe vaji i ullirit dukshëm mund ta përmirësojnë raportin mes yndyrave të mira dhe të këqija në gjak, dhe kështu në mënyrë parandaluese do të ndikojnë në fortësinë e venave dhe do të bëjnë që qarkullimi të jetë i mirë.
Përveç se do të ndikojë pozitivisht në ereksion, vaji i ullirit zvogëlon edhe rrezikun për sëmundjet e zemrës. Për ereksion më të mirë dhe të gjatë, po ashtu, ndihmojnë edhe kikirikët dhe avokado.
Ndërkaq, nëse e keni patjetër të pini alkool, le të jetë martini me ullinj…
Similar topics
» Ulliri për ereksion më të mirë dhe më të gjatë
» Diabeti gjatë shtatzënisë
» U sa prapanicën e mirë!
» Më e mirë e ëma se e bija!
» Alergjite gjate femijerise
» Diabeti gjatë shtatzënisë
» U sa prapanicën e mirë!
» Më e mirë e ëma se e bija!
» Alergjite gjate femijerise
:: Mjeksia :: Lajmet Mjeksore
Faqja 1 e 1