Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Të krisur apo trima? (video) User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Të krisur apo trima? (video) User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Të krisur apo trima? (video)

Shko poshtë

Të krisur apo trima? (video) Empty Të krisur apo trima? (video)

Mesazh nga Juѕт٠ Fri Jul 01, 2011 12:04 pm

Thonë se fati i ndjek më trimat, por nuk përmendet se cili është raporti i fatit ndaj trimave të cilët në të njëjtën kohë janë të pakujdesshëm, të dehur ose thjeshtë të krisur.
Megjithatë në bazë të dëshmive të mbledhura mund të themi me siguri se trimëria nuk mjafton. Kësaj i përshtatet edhe kompilimi i fundit i rrëzimeve, turpit dhe fatkeqësive që kanë shënuar gjysmën e këtij viti.

Disi duket se dështimet janë më ekstreme se më parë. A do të thotë kjo se kapitulli i ri i evolucionit mund të rrisë rezistencën ndaj rrëzimeve dhe fatkeqësive me të cilat ne mund të përfundojmë në YouTube?

Ndoshta edhe dikur rënia nga maja e malit ka qenë vdekjeprurëse, por prej se është zbuluar YouTube duket se njerëzit mund t’i përballojnë edhe gjërave më të rrezikshme. Nëse nuk na besoni, shikojeni kompilimin e videove:

Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi