Gili ‘Shpërthen’ nga kilet e tepërta
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Gili ‘Shpërthen’ nga kilet e tepërta
Dihet tanimë që në evente të tilla si “Top Fest” artistët përpiqen të tregojnë më të mirën e tyre jo vetëm në performimin e këngës, por edhe në dukjen e tyre. Si pasojë nuk kanë munguar as këtë vit veshjet e shtrenjta të stiluara apo të blera enkas për këtë kompeticion. Po cilët ishin artistët që lanë më shumë përshtypje ndërsa kaluan në tapetin e kuq? Po familjarët e artistëve si janë veshur? Këngëtarja kosovare Gili ka qenë gjithashtu një ndër emrat më të preferuar të këtij festivali. Bashkëpunimi i saj i dytë me Enis Potokun është pëlqyer shumë nga publiku i gjerë, ama nuk vlen ky konstatim për look-un e këngëtares.
E njohur gjithmonë për dukjen e saj perfekte, xixëllonja e skenës nuk ka më shkëlqimin e dikurshëm.
Kilet e tepërta nuk janë fshehur dot as pas këtij fustani të gjerë, i cili duket sikur po shpërthen.
E njohur gjithmonë për dukjen e saj perfekte, xixëllonja e skenës nuk ka më shkëlqimin e dikurshëm.
Kilet e tepërta nuk janë fshehur dot as pas këtij fustani të gjerë, i cili duket sikur po shpërthen.
Similar topics
» Kilet e tepërta i zënë frymën bebes
» Shpërthen vullkani më i lartë i Evropës
» Gili vjen me “Zemër”
» Gili gati për natën finale të “Top Fest”
» Shpërthen vullkani më i lartë i Evropës
» Gili vjen me “Zemër”
» Gili gati për natën finale të “Top Fest”
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi