Lëshim i çmendur për adhuruesit e adrenalinës (Video)
Faqja 1 e 1
Lëshim i çmendur për adhuruesit e adrenalinës (Video)
Adhuruesit e adrenalinës janë në kërkim të përjetshëm të sfidave të reja dhe të çmendura. Sa më shumë kërkojnë forma të reja edhe kriteret forcohen. Kur nuk ka ide, të varurit e adrenalinës kthehen në disiplinën burimore dhe e vënë në rrafshin të cilit mund t’i “mbijetojnë” vetëm “më të çmendurit” dhe më të aftit!
Hedhja në greminë me parashutë, ngjitja nëpër shkëmbinjtë e akullt ose ‘kitesurfing’ janë vetëm disa prej sporteve ekstreme të cilët mund të “vërshojnë” adrenalinën. Do të ishte mëkat të mos e përmendim biçiklizmin dhe atë më ekstremin.
Vozitja nëpër shtigje në të cilat edhe dhia e egër do t’i thyente këmbët mund të jetë i kobshëm, por në të njëjtën kohë edhe i pa rezistueshëm. Në disa shtigje të ngrihet gjaku në vena, pa marrë parasysh se a jeni shofer ose vetëm vëzhgues i thjeshtë.
Hedhja në greminë me parashutë, ngjitja nëpër shkëmbinjtë e akullt ose ‘kitesurfing’ janë vetëm disa prej sporteve ekstreme të cilët mund të “vërshojnë” adrenalinën. Do të ishte mëkat të mos e përmendim biçiklizmin dhe atë më ekstremin.
Vozitja nëpër shtigje në të cilat edhe dhia e egër do t’i thyente këmbët mund të jetë i kobshëm, por në të njëjtën kohë edhe i pa rezistueshëm. Në disa shtigje të ngrihet gjaku në vena, pa marrë parasysh se a jeni shofer ose vetëm vëzhgues i thjeshtë.
Similar topics
» Vozitje e çmendur në kulm të makinës në autostradë (video)
» Ditë zie për adhuruesit e verës
» Si ta shkatërroni një CD (Video)
» Ah kjo politika! (Video)
» Maçoku “Jo, jo, jo...”! (Video)
» Ditë zie për adhuruesit e verës
» Si ta shkatërroni një CD (Video)
» Ah kjo politika! (Video)
» Maçoku “Jo, jo, jo...”! (Video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi