Mimoza në formë të mirë edhe për krijimet e radhës
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Mimoza në formë të mirë edhe për krijimet e radhës
Sa herë që na rastisë ta takojmë apo shohim në një klip televiziv, gjithnjë pasojnë komente nga më të mirat për dukjen e saj. Është njëra nga këngëtaret e cila rëndësi të veçantë i kushton jo vetëm grimit, fustaneve apo rregullimit të flokëve. Një trup mjaft në formë ka gjithnjë. “Te ne është pak më e vështirë, por mundohem që të mbaj këtë ritëm me ushqim, por edhe ushtrime të kohë pas kohe. Dieta nuk mbaj kurrë. Por, edhe lindja e bën të vetën. Është një ligj, i cili thotë se femra duhet të jetë me barrë, të lindë fëmijë e të freskohet”, shprehet për “Infopress” këngëtarja Mimoza Mustafa, ndërsa rrëfen njëkohësisht edhe angazhimet rreth muzikës e krijimeve të radhës, të cilat do të pasojnë shumë shpejt. E vlerëson si një fi llimvit pasiv sa u përket angazhimeve muzikore, por mohon një shkëputje nga bota e artit. Ani pse aktualisht nuk është duke realizuar ndonjë këngë të re, në fi llim të pranverës, këngëtarja Mimoza Mustafa e ka në plan të lansojë një tjetër këngë, së cilës patjetër se do t’i realizojë edhe klip. “Është një fi llimvit më pasiv, por kjo vjen për faktin se është sezoni i dimrit dhe zakonisht në këtë kohë pasivizohet puna e sidomos muaji janar është më i ‘vdekur’. Por, me përmirësimin e kohës, vjen dhe disponimi për të punuar e angazhuar më shumë, kështu që do të ketë më shumë të reja. Jam duke menduar për këngët e radhës. E vërteta është se kënga nuk bëhet as për një ditë e as për një javë. Duhet angazhim më i madh”, pohon Mimoza, ndërsa bën me dije edhe për llojin e këngës që ajo ka në plan ta lansojë.
Similar topics
» Të ndihesh mire ashtu siç edhe ushqehesh!
» Anjeza Branka, mirë lidhja, mirë…
» Vezët, edhe të shëndetshme edhe të rrezikshme
» Samanta: “Start” do të jetë hiti i radhës
» Fotografimi në formë dërrase
» Anjeza Branka, mirë lidhja, mirë…
» Vezët, edhe të shëndetshme edhe të rrezikshme
» Samanta: “Start” do të jetë hiti i radhës
» Fotografimi në formë dërrase
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi