Fansat i Luten Vesës: Duam një bashkëpunim me Dafina Zeqirin
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Fansat i Luten Vesës: Duam një bashkëpunim me Dafina Zeqirin
Në përgatitje të albumit të ri, Vesa Luma i kërkon ndihmë fansave për t’i sugjeruar një emër të denjë që ajo të realizojë një bashkëpunim në brendësi të këtij albumi. Idetë dhe mendimet e fansave janë të ndryshme por emri që lakohet më shumë dhe ai që triumfon, është ai i Dafina Zeqirit. Djemtë dhe vajzat simpatizantë të Vesa Lumës, kërkojnë që kjo e fundit të realizojë një bashkëpunim me këngëtaren simpatike dhe të suksesshme Dafina Zeqiri. Gjithashtu nuk mungojnë dhe alternativat si: Flori Mumajesi, Besa Kokëdhima apo edhe Capital T. Me përzemërsi ajo u përgjigjet fansave: ‘Ju falemderit shumë për propozimet e juaja, dhe duke i marrë parasysh, mora një vendim, dhe do të realizoj një bashkëpunim me një nga këto emër-propozimet e juaja që e di sigurt që do ju pëlqejë shumë..:).
Dhe lajmin ekskluziv për këtë emër pa dyshim se ju e meritoni ta dini të parët, shumë shpejttt :) ’, shkruan ajo në profilin e saj për fansat në facebook.com.
Dhe lajmin ekskluziv për këtë emër pa dyshim se ju e meritoni ta dini të parët, shumë shpejttt :) ’, shkruan ajo në profilin e saj për fansat në facebook.com.
Similar topics
» Fansat pikturojnë Tunën (Foto)
» Noga: Fëmijët, fansat e mi më të mëdhenj
» Adelina kërcënohet nga fansat e Lorikut
» Tuna në rrugë, i turren (fansat) fëmijet
» Unikkatili: Jeni fansat më të egër (Video)
» Noga: Fëmijët, fansat e mi më të mëdhenj
» Adelina kërcënohet nga fansat e Lorikut
» Tuna në rrugë, i turren (fansat) fëmijet
» Unikkatili: Jeni fansat më të egër (Video)
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi