Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale

:: Mjeksia :: SST

Shko poshtë

Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale Empty Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale

Mesazh nga Juѕт٠ Tue Jan 18, 2011 12:12 pm

Kënaqësitë profesionale nuk plotësojnë ato seksuale

Hendi, 32 vjeç, një nga menaxherët më të mirë të kompanisë që ai punon, shprehet se e ndjen vetën shumë të paplotësuar, duke mënjanuar vetëm kënaqësinë që i ofron profesioni. “Kur isha i vogël e imagjinoja veten të pasur, me pozitë dhe me një femër shumë të bukur në krahë, por nëse dy të parat i kam arritur, kjo e treta më duket shumë e largët”, thotë ai. Hendi tregon se në këto 32 vjet ka qenë vetëm një herë i lidhur dhe lidhja e tij ka përfunduar, pasi e braktisi e dashura. “Kam vuajtur shumë kur Elena më la, pasi ishte dashuria ime e parë, por më shumë më dhemb fakti që ende nuk kam mundur të krijoj një lidhje tjetër”, vazhdon ai. Kanë kaluar plot 8 vjet nga dita kur ai ka thënë për herë të fundit fjalën “të dua”, por ai thekson se ende shpreson në shpirtin binjak dhe e di që një ditë do ta takojë atë”. Shpresa vdes e fundit, e di që një ditë do të takoj një vajzë, e cila do të shohë përtej pamjes sime së jashtme, aspak simpatike, për të vlerësuar atë që duhet të vlerësojë në të vërtetë, zemrën dhe inteligjencën time”, përfundon 32-vjeçari.
Marrë nga “R&R”
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

:: Mjeksia :: SST

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi