Rita Ora pëlqen të eksperimentojë me stil
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Rita Ora pëlqen të eksperimentojë me stil
Këngëtarja Rita Ora, e cila bëri bujë me këngët “Hot right now’ dhe “R.I.P”, përveç zërit po josh vëmendje edhe për stilin e veshjes.
Një stil jo i zakonshëm, por mjaft i bukur, e bën të veçantë këngëtaren me prejardhje kosovare. Gjatë një interviste për MTV Style, Rita Ora ka pohuar se ajo ndihet shumë mirë me veshjen e saj, dhe i pëlqen të eksperimentojë. “Stili i veshjes dhe muzika që unë e bëj kanë të bëjnë me njëra tjetrën shumë. Të dyja janë të lira. Unë dëshiroj të vesh çfarë të dua, dhe më pëlqen të eksperimentoj t’i përziej stilet e veshjeve”, ka thënë Rita Ora.
Ajo ka pohuar se si frymëzim i saj për veshje është Daphne Guinness dhe Gwen Stefani.
Një stil jo i zakonshëm, por mjaft i bukur, e bën të veçantë këngëtaren me prejardhje kosovare. Gjatë një interviste për MTV Style, Rita Ora ka pohuar se ajo ndihet shumë mirë me veshjen e saj, dhe i pëlqen të eksperimentojë. “Stili i veshjes dhe muzika që unë e bëj kanë të bëjnë me njëra tjetrën shumë. Të dyja janë të lira. Unë dëshiroj të vesh çfarë të dua, dhe më pëlqen të eksperimentoj t’i përziej stilet e veshjeve”, ka thënë Rita Ora.
Ajo ka pohuar se si frymëzim i saj për veshje është Daphne Guinness dhe Gwen Stefani.
Similar topics
» Nora tenton të eksperimentojë me look-un e saj
» Argjentina Ramosaj me stil ndryshe
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
» Çfarë po ndodh me këngën “Pom Pëlqen”?
» Rita Ora mike me Beyonce
» Argjentina Ramosaj me stil ndryshe
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
» Çfarë po ndodh me këngën “Pom Pëlqen”?
» Rita Ora mike me Beyonce
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi