Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Lëshohet pa parashutë nga 731 metra User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Lëshohet pa parashutë nga 731 metra User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lëshohet pa parashutë nga 731 metra

Shko poshtë

Lëshohet pa parashutë nga 731 metra Empty Lëshohet pa parashutë nga 731 metra

Mesazh nga Juѕт٠ Sun May 27, 2012 7:05 pm

Lëshohet pa parashutë nga 731 metra Parash10

Britaniku Gary Connery ka arritur të hidhet pa parashutë nga 731 metra lartësi, e ç’është më e rëndësishmja të mbijetojë edhe pas rënies në tokë. 42-vjeçari, i cili u hodh nga helikopteri, ishte veshur me një veshje të pajisur me krahë të veçantë.
Hedhja është realizuar në jug të Anglisë mbi Henley-on-Thames. Shpejtësia e zbritjes e cila zgjati vetëm pak minuta kishte kaluar 130 km në orë.
Connery u hodh mbi një grumbull të madh të përbërë prej 18.600 kutish për të minimizuar sadopak tronditjen. Pas zbritjes së suksesshme spektatorët arritën të marrin frymë lirisht.
Dubluesi i njohur i filmave “Harry Potter” dhe “James Bond”, në një intervistë për Sky News e cilësoi provën si fantastike dhe tha se zbritja ishte shumë e rehatshme dhe e butë.
“Llogaritë më dolën në rregull prandaj jam shumë i lumtur”, citon Start fjalët e Conneryt, ndërkohë që bashkëshortja e tij shpreh gëzimin e saj pas kalimit me sukses të provës.

Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi