Pritje hyjnore për Lindën në Kroaci
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Pritje hyjnore për Lindën në Kroaci
Linda Halimi është dashur që më 28 janar të performojë krah për krah me legjendën kroate Tereza Kesovija në festivalin për 50 vjetorin e karrierës së divës kroate, ndërsa ashtu siç është pritur, zëri i ëmbël kosovar doli të ishte edhe njëherë ambasador i këtij vendi. Linda këndoi së bashku me Tereza Kesovijan këngën “Kur një ditë të kthehesh ti” e cila ishte pika e fundit artistike në atë mbrëmje. Vet këngëtarja kosovare nuk vonoi dhe shprehu emocionet e saj në Facebook. “Oooh Idenë nuk e keni sa mirë më kanë pritur publiku…o zot pse zgjohen njerëzit e vjetër në këmbë për mua, këtë vetëm këtu e kam parë. Definitivisht jam emocionuar shumë dhe falë kësaj performance, Tereza Kesovija do të vijë së shpejti në Kosovë për një koncert”. “Jam shumë e lumtur që po bëj lidhjen artistike mes Kosovës dhe Kroacisë. Faleminderit për mbështetjen, ju dua dhe ju çmoj pa fund”, shkroi këngëtarja në Facebook. Për detajet rreth paraqitjes së Lindës në festivalin e 50 vjetorit të karrierës së Tereza Kesovijas dhe për vizitën e kësaj të fundit në Kosovë, Telegrafi së shpejti do ta kontaktojë Linda Halimin, prandaj qëndroni me ne.
Similar topics
» Mark Marku - një tjetër talent kosovar në Kroaci
» Shtatë gra nga e njëjta rrugë lindën fëmijë për shtatë javë
» Shtatë gra nga e njëjta rrugë lindën fëmijë për shtatë javë
:: Te ndryshme :: V.I.P
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
|
|