Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Kënaqesia juaj në portalin tonë!
Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve   User-comments-icon
Mire se vini ne Ardhmeria Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Ardhmeria Forum, mund te gjeni Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Ardhmeria-Forum Staff.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve

Shko poshtë

Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve   Empty Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve

Mesazh nga Juѕт٠ Sun Feb 13, 2011 10:33 am

Ata që flenë pak, rrezikohen nga kanceri i zorrëve

Shkencëtarët amerikan deklaruan se ata që flenë pak rrezikohen më tepër nga kanceri i zorrëve.
Siç shkruan Associated Press, ky lajm vjen në një kohë kur mungesa e gjumit është e lidhur më tepër me shëndoshjen, sëmundjet e zemrës dhe diabetin.
Kërkimet tregojnë se rreziku i kancerit të zorrëve tek personat që mesatarisht flenë më pak se 6 orë gjumë në krahasim me personat që flenë mesatarisht 7 orë natën, rritet gati 50%.
Tumoret e thjeshtë të zorrëve shkaktojnë kancerin aty dhe në rast se nuk kurohen, mund të përkeqësohen.
Juѕт٠
Juѕт٠
Webmaster
Webmaster

http://www.ardhmeria-forum.net

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi